Canvas701 Facebook Pixel Code

Tablolar İle İlgili 5 İpucu

Canvas701 | Blog - Tablolar İle İlgili 5 İpucu

Tablolar İle İlgili 5 İpucu

 

Tüm Canvas701 takipçilerine mutlu bir hafta diliyoruz! Bugün sizlere evinizdeki duvarlarınızı canlandıracak, onlara hayat verecek birkaç öneriyle geldik. 

Duvarlarınızın en güzel halini henüz oluşturmadıysanız bu yazı tam sizlik… 

  1. İlham almaktan çekinmeyin.
    Unutmayın ki birçok site ilham almanız için birçok paylaşımda bulunuyor. Bunlardan biri Pinterest! Sık sık kullanın ve duvarlarınızı güzel tablolarla güçlendirin! 

  2. Odaya göre dekorasyon yapın.
    Her oda birbirinin aynısı olmak zorunda değil. Genç odasına, salonda kullandığınız koyu renkli bir yağlı boya tablosu koymayın. Genç odası bu ağırlığı kaldırmaz :) Daha renkli, sürrealist ve soyut tablolar seçmeye özen gösterin. 

  3. Kompozisyon oluşturun.
    Elinize geçen her tabloyu duvara asmak gibi bir hataya düşmeyin. Belli başlı renklerle birlikte uyumlu tablolar seçerek duvarlarınızı daha şık hale getirebilirsiniz.

  4. Çerçeve ile tabloya zenginlik katın.
    Her tablonun kendine göre bir ağırlığı bir havası vardır. Tabloyu çerçeve ile bambaşka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çerçeve ile duvarlarınızı zenginleştirin.

  5. Tablolarınızı dikkatli asın.
    Tüm tablolarınızın genişliklerini ve her biri arasında bırakılacak mesafeyi de ekleyerek duvar galerinizin büyüklüğünü belirleyin. Ardından duvar tablo galerinizin toplam genişliğini ölçün ve köşeleri işaretleyin. Bu şekilde, galerinizin etraftaki mobilyalar ile doğru bir şekilde ortalandığından emin olursunuz. Sonrasında bir köşeden başlayıp tablonuzu doğru yere yerleştirin ve tablonun üst orta kısmını bir nokta ile işaretleyip bu nokta ve askı arasındaki mesafeyi ölçün. Bir çivi yerleştirin ve ilk tablonuzu asın. Ardından, yerleştirdiğiniz ilk tabloyu referans alarak aynı adımları diğer tablolar için tekrarlayın. Tablo galeriniz herhangi bir mobilya üzerindeyse, tablolarınızı dilediğiniz gibi konumlandırın ve görünümden tatmin olana kadar yerlerini değiştirin.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!
Kendinize çok iyi bakın… 

Canvas701 | Service Icon
Tüm Alışverişlerde

Ücretsiz Kargo

Canvas701 | Service Icon
%100 Güvenli Alışveriş

3D Secure Ödeme Yöntemi

Canvas701 | Service Icon
Koşulsuz İade Garantisi

14 Gün İçinde Koşulsuz İade

Canvas701 | Service Icon
Hızlı Teslimat

3 İş Günü İçinde Teslimat