Canvas701 Facebook Pixel Code

Salonunuza Yakışacak 5 Tablo Önerisi

Canvas701 | Blog - Salonunuza Yakışacak 5 Tablo Önerisi

Salonunuza Yakışacak 5 Tablo Önerisi

Canvas701 ailesinden herkese merhaba! Mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğimizle…  Bugün içinde keyifli vakit geçirmekten mutlu olduğumuz evlerimizin dekorasyonu hakkında birkaç öneri ile geldik. 

Salonunuza farklı bir hava katacak 5 tablo önerisi ile geldik. Renkli bir salonunuz varsa ya da sadelikten hoşlanıyorsanız bu yazı tam size göre!  Çok vakit kaybetmeden tablo önerilerimiz geçelim… 

1- Yağlı Boya görünümlü tablo sevenleri şöyle alalım… Sıcak renklerle boyanmış bir salona sıcak tonlara sahip yağlı boya tablolar çok yakışır. Sıcak renkler olan kırmızı, bej, turuncu veya kahverengiye çok yakışacak bir tablo ile geldik. Aşağıdaki tabloyu linkte tıklayarak inceleyebilirsiniz.


2- Salonunuzun renge ihtiyacı varsa ve renklerin enerjisine inanıyorsanız soyut tabloları salonuza asabilirsiniz. Aşağı gördüğünüz tablo hem rengiyle salonunuza enerji katacak hem de salonunuzda farklı bir hava esecek! 


3- Manzara tabloları her zaman salonunuzu zengin gösterir. Bunun için yapmanız gereken nasıl bir manzara istediğinizi ve salonunuzun buna uygun olup olmadığıdır. Salonunuz küçükse derinliği (perspektifi) dar olan bir manzara fotoğrafı seçebilirsiniz. Ama eğer salonunuz orta-büyük segmentindeyse kesinlikle tablo boyutu büyük ve perspektifi geniş olmalıdır. Bu özelliklere sahip bir tablo salonunuzu ihtişamlı gösterecektir. Aşağıda hem büyük salona hem de küçük salona ait örnekler verilmiştir. 1.tablo küçük salonlar için 2.tablo ise büyük salonlar için uygundur.


4- Araba koleksiyoncularının dikkatine, salonunuza çok yakışan bir araba tablosunu kim istemez. Yeni modellerden, eski modellere geniş skalası ile sizlere bir katalog oluşturduk.


5- Mitolojiyi seviyorsanız ve evinizde bu havayı yaşatmak istiyorsanız sizler için birkaç öneride bulunacağız.

Canvas701 | Service Icon
Tüm Alışverişlerde

Ücretsiz Kargo

Canvas701 | Service Icon
%100 Güvenli Alışveriş

3D Secure Ödeme Yöntemi

Canvas701 | Service Icon
Koşulsuz İade Garantisi

14 Gün İçinde Koşulsuz İade

Canvas701 | Service Icon
Hızlı Teslimat

3 İş Günü İçinde Teslimat