Canvas701 Facebook Pixel Code
  • Anasayfa
  • Blog
  • Minimalist Ev Dekorasyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

Minimalist Ev Dekorasyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

Canvas701 | Blog - Minimalist Ev Dekorasyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

Minimalist Ev Dekorasyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

Canvas701 ailesi olarak mutlu bir hafta diliyoruz. Bugün sizler için güzel bir blog yazısı hazırladık. Minimalist bir ev dekorasyonu ile neler yapabilirsiniz? Nasıl dekore edebilirsiniz? Bu soruların cevabını bu blog yazımızda bulabilirsiniz. 

Kısacası minimalizm düşüncesinin zemininde ‘’az eşya ile çok mutlu olmak’’ demektir. Minimalist bir ev dekorasyonu, basitçe tasarımda ve yaşam alanında sadeliği amaçlayan bir trendtir. Bu trend son zamanlarda oldukça popülerleşmiştir. İnsanlar evlerinde ne kadar az eşya bulundurursa yükleri o kadar azalır ve daha mutlu olurlar. Günlük hayatın karmaşasını eve taşımaya gerek duymayan minimalistler, evlerinde sadeliği amaçlayarak o gürültünün dışındadır. Peki hayatınıza bu minimalist dekorasyonu nasıl adapte edebilirsiniz?

İlk adım olarak evinizdeki tüm gereksiz eşyaları atmakla veya satmakla başlayabilirsiniz. Evinizde geniş bloklar oluşturarak yaşam alanınızda rahatlayın. Bir sonraki adımınız ise evinize en fazla 3 renkten oluşan bir renk paleti belirlemek. Koyu renklerdense açık renkleri tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır. Evinizin dekorunu bu renklere uygun bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

Salonlar veya oturma odaları günümüzün en çok geçtiği alanlardır. Bu alanlarda her rengin ve mobilyanın birbiriyle uyumlu olması gerekmektedir. Köşeli bir mobilya seçtiyseniz; tv üniteniz, kütüphaneniz, sehpalarınız da ona göre köşeli olmalıdır. Duvar dekorasyonlarınızda küçük çerçeveli tablolar yerine büyükçe bir tablo ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Aynı şekilde biblolarınızı da mobilyalarınıza uygun şekilde daha net çizgilere sahip biblolar seçebilirsiniz. 

Bu dekoru tüm odalara uygulayarak minimalist bir düzene geçebilirsiniz. Minimalist olmak sandığınızdan daha kolay, daha rahat! Evinize uyum sağlayacak birbirinden çeşitli minimalist tablolarımızı görmek ve satın almak için lütfen sitemizi inceleyin!

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere… 

Canvas701 | Service Icon
Tüm Alışverişlerde

Ücretsiz Kargo

Canvas701 | Service Icon
%100 Güvenli Alışveriş

3D Secure Ödeme Yöntemi

Canvas701 | Service Icon
Koşulsuz İade Garantisi

14 Gün İçinde Koşulsuz İade

Canvas701 | Service Icon
Hızlı Teslimat

3 İş Günü İçinde Teslimat