Canvas701 Facebook Pixel Code

Ev Dekorasyonu İçin Ufak Tefek Öneriler

Canvas701 | Blog - Ev Dekorasyonu İçin Ufak Tefek Öneriler

Ev Dekorasyonu İçin Ufak Tefek Öneriler

Bu yazımızda eviniz için harika fikirlerimiz ve önerilerimiz var. Hiç uzatmadan bu senenin trendlerini sizinle paylaşacağız.

  1. Minimalizm’i benimseyin!
    Sade bir hayat tarzı, ruhunuzun dinginliği için birebir. Eviniz için düşünmeli ve en az eşyayı odanızda bulundurmanız sizin için mutluluk nedeni olacaktır.

  2. Evinizin her yeri sizin!
    Evinizin tek bir odasını istediğiniz gibi değil her köşesini ele almalısınız. Yani evinizi bir bütün olarak düşünmelisiniz. Diğer odalarla uyumunu gözden kaçırmamalısınız.

  3. Rengarenk bir ev yaratın!
    Eviniz ne renkler arasında gidip gelecek? İlk önce buna karar vermeniz gerekecek. Bir renk skalası belirleyerek kendi renginizi bulun! Ama size bizden bir tavsiye; evinizde sevimli renkler kullanırsanız çok daha göze hitap edecektir.

  4. Şekillerle güzelleştirin!
    Eviniz için dümdüz bir tasarımdansa geometrik şekiller kullanmanızı tavsiye ederiz. kare, daire, dikdörtgen gibi şekiller evinizin tasarımı için size yardımcı olacaktır. Tabii ki bunu abartmamak kaydıyla .

  5. Perdeler önemli!
    Şık ve koltuklarınıza uyan bir perde, odanızı tamamen farklı bir havaya büründürecek. Eviniz dışarıdan göründüğünde şık, içeriden göründüğünde ise çok ferah bir görünüme sahip olacak.

  6. Eviniz ışıl ışıl olsun!
    Evinizin her ayrıntısını ortaya çıkarmaktansa sizin için önemli olan yerlerin ışıklandırması evinizin havasını değiştirecek, evde olmalara doyamayacaksınız.

  7. Antika kullanmaktan çekinmeyin!
    Antika hayat kurtarır! Dizayn olarak toparlanması zor olan bir evin içine antika girdiği zaman o evin havası değişir! Evinizin ruhunu değiştirmek istiyorsanız, antika kullanın.

  8. Eşyaları duvara yaslamayın!
    Eşyaları duvara yaslamak düşeceğiniz en büyük hatalardan biri. 2019 yılında dekorasyon duvarları rahat bırakmamız taraftarı. Duvarları eşyalarla değil, tablolarla doldurun. Canvas701’den evin için harika tablolar seçebilirsin.

  9. Rahatlık tek önemsediğiniz şey olsun!
    Eviniz kendinizi en iyi hissettiğiniz yer olmalı. Eviniz şık olacak diye kendi konforunuzdan vazgeçmemeniz öneriyoruz. Doğru ve konforlu eşya gibisi yok!

  10. İnce kenarlı eşyaları tercih edin!
    İnce kenarlı eşyalar odanızın şıklığına şıklık katacak ve göze daha yumuşak gelecek bir odaya sahip olacaksınız.

Canvas701 | Service Icon
Tüm Alışverişlerde

Ücretsiz Kargo

Canvas701 | Service Icon
%100 Güvenli Alışveriş

3D Secure Ödeme Yöntemi

Canvas701 | Service Icon
Koşulsuz İade Garantisi

14 Gün İçinde Koşulsuz İade

Canvas701 | Service Icon
Hızlı Teslimat

3 İş Günü İçinde Teslimat